— — — 2015-04-10 — — —

Väitöskirja?

Kävin tänään vihdoin seuraamassa väitöstilaisuutta - Susanna Porela-Tiihosen väitös aiheesta Recovery after cataract surgery. Lääketieteellinen tieto ja viestintä -kurssin yksi tehtävistä on lyhyen raportin kirjoittaminen väitöstilaisuudesta ja eeeerittäin pitkän deadlinen takia tehtävä on roikkunut sit joskus -listalla jo syyskuusta lähtien. Tilaisuus kesti n. 3 tuntia ja vieraasta aiheesta huolimatta väittelijän ja vastaväittelijän puheista pysyi melko hyvin perillä.

En koskaan ennen lääkistä kuvittelut, että edes harkitsisin väitöskirjan tekemistä, mutta nyt syväreiden varhaisen aloituksen ja suurehkon tohtorialtistuksen takia asia ei enää tunnu niin vieraalta. Lääketieteen väitöskirjat ovat myös melkoisen ohuita vihkosia verrattuna moniin muihin aloihin. Työmäärästähän väitöskirjan paksuus ei mitään kerro, mutta silti ohuet väitöskirjat tuntuvat lohdullisilta.

Tein muuten pääsykokseen viime keväänä juurikin tuossa väitöstilaisuudessa käytetyssä salissa eli KYS auditorio 2:ssa. Hämmentävää, että kaikki muistikuvat salista olivat hävinneet. Sali näytti aivan vieraalta, enkä muistanut yhtään, missä istuin.

Tuloksia

MOBIGEn tenttitulokset olivat vaihteeksi melkoinen yllätys. Menin tenttiin luullen, että olen aiheesta aivan pihalla. Tentin jälkeen tuntui, että kyllähän se nyt varmasti läpi menee. Tulos: viitonen. Ihan mukavaa, mutta samalla tavallaan epämotivoivaa, koska yllätysvitonen tuntuu hieman huijaukselta.

Kuvaukset paksua kirjettä varten

Ensi viikolla aloitellaan valokuvauksia, joiden tuloksia onnekkaat paksun kirjeen saajat pääsevät kesällä ihastelemaan. Nyt siis uutta puhtia lukemiseen ihan vain jo nuo kuvat nähdäkseen!

Bonus: kuvia vuoden takaa

Täällä asuin ennen - Vantaan Kartanonkoski

Maaliskuinen työmatka Helsinkiin


Helsingin Arabianranta - yksi suosikkipaikoista


Työmatkalla polkuja pitkin Helsingin keskuspuistossa tasan vuosi sitten


Työpaikka sijaitsi aivan Kaisaniemen eikun siis Helsingin yliopiston metroaseman vieressä

Tietoja minusta

Oma kuva
31-vuotias, medianomiksi 2010 valmistunut. Nyt suuntana uusi ura lääkärinä - lääkiksen toinen vuosi meneillään. Twiittejä täältä: https://twitter.com/Eriatri