— — — 2015-05-19 — — —

Älä hätäile

Katsoin eilen viime vuoden pääsykokeen läpi. En muistanut kokeen tehtävistä yhtäkään, eivätkä ne näyttäneet nyt uusintakatselullakaan kovin tutuilta. Olinkohan oikeasti edes viime vuoden kokeessa? Miten pääsin lääkikseen? Hämmentävä aukko muistissa. Ainoa muistikuva koko viime vuoden pääsykokeen Kuopion reissulta on se, kuinka kokeen jälkeen seisoin KYSin ulkopuolella. Kaikki muu on hävinnyt.

Varaus ensin teille, sitten meille
Pääsykokeeseen osallistujille voin nyt vain toivoa hyvää taitoa, onnea, terveyttä, vahvaa rakkoa, terävää kynää, oivalluksia, rauhaa ja kestäviä tuber ischiadicumeja! Jännityksellä odotan myös näkeväni tämän vuoden kokeen.

Kävin iltalenkillä ja koitin arvuutella, ovatko vastaantulijat pääsykokeeseen menijöitä. Otin samalla timelapse-videon nopeimmasta kävelyreitistä Kuopion torilta Snellmanialle:




Huomenna suuntaan pikaisesti yliopistolle haistelemaan pääsykoetunnelmaa ja muistelemaan viime vuoden koitosta. Jännittää.

Tietoja minusta

Oma kuva
31-vuotias, medianomiksi 2010 valmistunut. Nyt suuntana uusi ura lääkärinä - lääkiksen toinen vuosi meneillään. Twiittejä täältä: https://twitter.com/Eriatri